Η διαφορετικότητά μας

Σεμνυνόμενοι και με απόλυτο σεβασμό προς όλους, ισχυριζόμαστε ότι δεν είμαστε μια εταιρεία δημοσίων υποθέσεων σαν τις άλλες…

Δεν ήρθαμε μόνον για να «πάρουμε». Θέλουμε εξίσου να «δώσουμε» : στους πελάτες μας και, μέσω αυτών, στην Ελλάδα. Δεν είμαστε υπερφίαλοι. Απλώς, αυτή είναι η βαθύτερη υπαρξιακή μας ανάγκη, η δική μας αντίληψη για το επιχειρείν. Με αυτόν τον τρόπο, αντλούμε πλήρως ικανοποίηση από αυτό που κάνουμε καθημερινώς.

  • Η ανάδειξη της Ελλάδας ως ελκυστικού επενδυτικού προορισμού

Η Public Affairs & Networks εργάζεται για να συμβάλει στην επιστροφή της Ελλάδας στη θέση που της αξίζει στην Ευρώπη και τον κόσμο. Από τη δική μας σκοπιά, φυσικά: διευκολύνοντας τις μεγάλες ξένες και ελληνικές εταιρείες στις σχέσεις τους με σημαντικούς Έλληνες εταίρους και στην κατανόηση του ρυθμιστικού, οικονομικού και επικοινωνιακού περιβάλλοντος της χώρας και της Ε.Ε.

Σε αυτή την προσπάθεια, σημαντικό ρόλο μπορεί να διαδραματίσει «το άλλο μισό της Ελλάδας», που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό, ως ανώτερα στελέχη του ιδιωτικού, αλλά και του δημόσιου τομέα.

Αυτή την Ελλάδα της δημιουργίας και της εξωστρέφειας, τους Έλληνες ηγέτες, εντός και εκτός της Ελλάδας, η Public Affairs & Networks τους δίνει βήμα και εργάζεται να τους αναδείξει, να διευκολύνει το έργο τους και, στο μέτρο του δυνατού, να συμβάλει στην αξιοποίησή τους προς όφελος της Ελλάδας.

  • Και από τις δύο πλευρές του ποταμού…

Επειδή «πάθαμε και μάθαμε», όλα αυτά τα χρόνια, ένθεν κακείθεν, ιδού που ήρθε σήμερα η ώρα να μην κάνουμε όσα «μας έκαναν οι άλλοι» και, ακόμη καλύτερα, να κάνουμε εμείς, για τους πελάτες μας αυτή τη φορά, όσα θέλαμε «να μας κάνουν οι άλλοι»…

Είμαστε επαγγελματίες των δημοσίων υποθέσεων και της επικοινωνίας. Γνωρίζουμε την πολιτική, τους διαμορφωτές και τους πρωταγωνιστές της. Ξέρουμε πώς δουλεύει «το σύστημα», στο πολιτικό και το γραφειοκρατικό του επίπεδο.

Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι χρειάζεται μια επιχείρηση σήμερα στον τομέα των εταιρικών/δημοσίων υποθέσεων. Ιδιαιτέρως, κατανοούμε σε βάθος τις ανάγκες μιας ξένης πολυεθνικής στην Ελλάδα.

Δεν είμαστε «θεωρητικοί»…

Μας αρέσουν τα καλοφτιαγμένα «σχέδια δράσης», αρκεί να προτάσσουν τις «δράσεις» και να μη μένουν μόνον «σχέδια»…

  • «Και μέσα, και έξω»…

Η εμπειρία μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό «μας άνοιξε τα μάτια» έτι περαιτέρω και πλέον ξέρουμε «σε ποιες πόρτες να χτυπήσουμε» και ποια είναι τα περίφημα «κέντρα αποφάσεων»…

Το Δίκτυό μας δεν έχει γεωγραφικά όρια. Και όταν δεν γνωρίζουμε εμείς οι ίδιοι, ξέρουμε «πώς να πάμε στην πόλη ρωτώντας»… Γιατί έχουμε φίλους παντού ανά τον κόσμο.